Loading...
Missie en Visie 2017-04-20T10:07:32+00:00
 
Tarieven Fysiotherapie
Tarieven Bewegen
Neem contact met ons op

Missie & Visie

Fysiofit Slochteren/Harkstede kan u begeleiden bij het verhelpen, voorkomen en/of verlichten van uw (klacht)en. De fysiotherapeut adviseert, begeleidt of behandelt bij stoornissen in houding en-of bewegen.

Dit kan zijn bij blessures van spieren, pezen, banden en gewrichten. Ook gevolgen van functiestoornissen aan het zenuwstelsel, longen en hart kunnen worden behandeld. Uw hulpvraag is het uitgangspunt om, samen met u, behandeldoelen op te stellen. Zo willen we komen tot het gewenste resultaat. Wij streven ernaar een toegankelijke en open organisatie te zijn voor iedereen, met als einddoel de patient naar tevredenheid behandelen. Professionaliteit en respect voor een ieder hebben wij daarbij hoog in het vaandel staan.

De vergoeding die u krijgt van uw verzekeraar is afhankelijk van de verzekering die u hebt afgesloten. U kunt dit zelf nalezen in uw polisvoorwaarden.

Mocht u twijfelen of uw zorgverzekeraar met ons een contract heeft afgesloten dan kunt u dit uiteraard ook navragen bij uw maatschappij. Alle therapeuten die in deze praktijk werkzaam zijn, staan geregistreerd in het BIG register en in het Centrale Kwaliteits Register van het KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie) en in het register voor Manuele Therapeuten (NVMT) en Bekken Fysiotherapeuten (NVFB).

Mocht u nog vragen hebben, aarzel niet deze te stellen.

FysioFit is aangesloten bij: