Loading...
Huisregelement 2019-06-20T10:43:49+00:00
Maak een afspraak
tarieven
Neem contact met ons op

huisregelement

Fysiofit Slochteren/Harkstede;  Fysiotherapie/Manuele therapie/Bekkentherapie

  1. Wees op tijd op uw afspraak.
  2. Een eerste afspraak bestaat in de regel uit een intakegesprek en onderzoek met betrekking tot uw (klacht)en, bij een tweede afspraak zal dan gestart worden met de behandeling.
  3. Neem voor uw persoonlijke hygiene een grote handdoek mee en draag makkelijk zittende kleding, zoals een joggingbroek.
  4. Een oplossing bereiken vereist inzet van zowel therapeut als van uzelf; volg de adviezen daadwerkelijk op en doe de oefeningen.
  5. In de gehele praktijk geldt een rookverbod.
  6. In geval van calamiteiten(bijvoorbeeld brandalarm) dient u de aanwijzingen van de fysiotherapeut of praktijkmedewerker of hiertoe bevoegde instantie(bijvoorbeeld brandweer) op te volgen.
  7. Controleer uw verzekeringspolis of en in hoeverre de behandelingen worden vergoed.
  8. Een afspraak afzeggen kan kosteloos indien u uiterlijk 24 uur voorafgaand aan de afspraak de behandeling afmeldt. Anders worden de kosten in rekening gebracht bij u zelf en niet de bij zorgverzekeraar.

De vergoeding die u krijgt van uw verzekeraar is afhankelijk van de verzekering die u hebt afgesloten. U kunt dit zelf nalezen in uw polisvoorwaarden.

Mocht u twijfelen of uw zorgverzekeraar met ons een contract heeft afgesloten dan kunt u dit uiteraard ook navragen bij uw maatschappij. Alle therapeuten die in deze praktijk werkzaam zijn, staan geregistreerd in het BIG register en in het Centrale Kwaliteits Register van het KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie) en in het register voor Manuele Therapeuten (NVMT) en Bekken Fysiotherapeuten (NVFB).

Mocht u nog vragen hebben, aarzel niet deze te stellen.