Loading...
Het team 2020-09-10T12:28:24+00:00

Het team

Irene C. Wiersma

Praktijkeigenaar

Henk Mein

Praktijkeigenaar

BIG-registratienummer 39034462304

In 1977 afgestudeerd als fysiotherapeut en heeft zich sindsdien altijd bijgeschoold. In 1994 begonnen met de opleiding Bekkenfysiotherapie en in 2008 zijn registratie gehaald voor het kwaliteitsregister van het KNGF.

Heeft zich in 2015 het Medical Taping Concept eigen gemaakt en is sinds februari 2016 gecertificeerd Otago instructeur.

Pim Zee Manueel therapeut

BIG-registratienummer 00903863604

“Fysiotherapie is prachtig werk” en “ wat iemand heeft kom je meestal wel achter, het waarom is de uitdaging!”

Na het behalen van het fysiotherapie diploma, verder geschoold in Manuele Therapie (SOMT), later gevolgd door Master manueel Therapie (SOMT), opleiding in Dry Needling (Groningen), training van COPD patiënten, na een Masterclass Hoofdpijn (SOMT) sinds kort lid van het Hoofdpijn Netwerk Noord (HNN) , Medical Taping, en met diverse lezingen altijd bijgeschoold.

Specifieke kennis van aandoeningen van het musculoskeletale systeem, en specifieke behandelmethoden van deze i.c.m.gerichte oefeningen en training, schept ruimte om verbetering te creëren.

Zelf houdt ik van watersport (ook bevroren), vooral met een zeil erop, en mountainbike bij gebrek aan alpen door eigen omgeving , is ook schitterend!

Marnix du Bois Fysiotherapeut

BIG registratienummer 39914964804

Sinds april 2017 werkzaam bij FysioFit Slochteren op de donderdag. De rest van de week werk ik in Groningen.

In 2011 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool Thim van der Laan in Nieuwegein. Daarna heb ik diverse opleidingen gevolgd waaronder Mulligan en Medical Taping.

In mijn vrije tijd doe ik aan boksen, sla wel eens een balletje op de golfbaan en ik ben een liefhebber van de hengelsport.

Thijs de Jong Fysiotherapeut

BIG-registratienummer 99919230604

Sinds juli 2018 ben ik werkzaam bij Fysiofit Slochteren en sinds december 2014 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hanzehogeschool te Groningen.

Na mijn afstuderen heb ik op verschillende plekken mogen werken en heb ik ervaring op kunnen doen in veel facetten van het vak.

Mijn werkzaamheden binnen Fysiofit Slochteren vinden plaats in zowel de behandelkamer als in de oefenzaal.

Om tot een goed behandelresultaat te komen hecht ik als fysiotherapeut veel waarde aan persoonlijke aandacht voor de patiënt. Hierdoor kan er een behandelplan op maat worden opgesteld en specifiek worden behandeld.

U kunt mij treffen op de locaties Slochteren en Harkstede.

Sylke Stuurman Fysiotherapeut

Big registratienummer: 49927497904

In 2017 ben ik afgestudeerd voor de bachelor bewegingswetenschappen aan de Rijksuniversiteit Groningen. Sinds april 2020 ben ik voor de verkorte opleiding fysiotherapie afgestudeerd op de Hanzehogeschool Groningen. Ik heb meerdere stages gelopen, waaronder op de longrevalidatie in het Beatrixoord en hier bij FysioFit. Sinds juni 2020 ben ik hier werkzaam en ben te vinden op locatie Harkstede en Slochteren. Iedere patiënt heeft zijn eigen verhaal waarin de klachten een groot invloed op kunnen hebben. Ik ben geïnteresseerd in dit verhaal om zo de achtergrond van elke klacht te kunnen begrijpen. Daarbij daag ik iedere patiënt uit om het beste uit zichzelf te kunnen halen om zo tot het beoogde behandelresultaat te komen.

Lydia Brontsema

Administratief medewerkster.

voor vragen of voor het maken van afspraken kunt u haar bellen.

ze staat u graag te woord van:

maandag van 8.00 tot 14.00 uur

dinsdag van 8.00 tot 13.00 uur

woensdag afwezig

donderdag van 8.00 tot 12.30 uur

vrijdag van 8.00 tot 12.30 uur

na afwezigheid van de secretaresse word u doorgeschakeld naar 1 van onze therapeuten, dit kan soms wat lastig zijn i.v.m patienten die gezien worden, u kunt dan de voicemail inspreken en dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug. of u kunt een mail sturen naar: info@fysiofitslochteren.nl

AnnaMaria Springelkamp

BIG registratienummer: 59035085204

Fysiotherapeut sinds 1980, oedeemtherapeut sinds 1996 en haptotherapeut sinds 1998.

In Slochteren kunt u bij Anna Maria terecht voor spanningsgerelateerde en psychosomatische klachten, gebruikte methoden zijn ontspanningstherapie, mindfulness en haptonomie.

Trees Linning

Hierbij stel ik me even voor: ik ben Trees Linning, een enorme Pilates-fan.
Sinds een jaar heb ik de invallessen voor Corrien verzorgd.
Nu zij er in Slochteren mee stopt, ga ik het van haar overnemen. Bij voldoende belangstelling heb ik de intentie om 3 x in de week, in de avonduren, les te gaan geven.
Pilates is geschikt voor elke leeftijd en niet afhankelijk van de conditie.

Bij vragen of opgave voor een proefles, mail mij dan:  tmlinning@home.nl

Mvg Trees

FysioFit Slocheren en Harkstede helpt u om zo optimaal te kunnen en te blijven bewegen.

Maak een afspraak

FysioFit is aangesloten bij: