We volgen iedere dag de ontwikkelingen en nemen, waar nodig, verdere maatregelen. Houd daarom ook onze site goed in de gaten. We vragen je begrip en ook je medewerking. Samen dragen we een verantwoordelijkheid in het voorkomen van verdere verspreiding van dit virus. Heb je milde klachten (verkouden of verhoging tot 38 graden)? Ben je in een risicogebied geweest of op een plek met veel besmettingen? Of ben je in contact geweest met een patiënt met het Corona-virus? Dan vragen we je om niet naar een locatie van FysioFit te komen en telefonisch contact met ons op te nemen.

Gaat mijn fysiotherapie-afspraak wel door?

  • Ja, onze vestigingen in Slochteren, Harkstede en Kolham geopend voor fysiotherapie. Ook als je in het kader van je behandeling in de oefenzaal moet trainen, gaat je afspraak gewoon door.

Patiënten die de huisartsen praktijk / apotheek willen bezoeken mogen niet door het deel van de fysiopraktijk doorlopen naar voren. Zij moeten naar binnen via de hoofdingang

Welke maatregelen hebben jullie getroffen?

  • We houden ons aan alle protocollen en richtlijnen van het RIVM. De extra hygiënemaatregelen met blijven onverminderd van kracht.
  • Als ik mijn afspraak te laat annuleer, moet ik deze dan wel betalen?
  • u moet uw afspraak voor 10 uur in de ochtend afzeggen, anders zijn wij genoodzaakt om 20,- in rekening te brengen.

De adviezen vanuit het RIVM voor zorgprofessionals zijn:

  • voor iedereen blijven handhygiëne, hoesten/niezen in de elleboog en eenmalig gebruik van papieren zakdoekjes belangrijk. Aanvullend geldt het dringende advies om geen handen te schudden
  • Heb je een risicogebied bezocht of contact gehad met mensen met een corona infectie EN daarnaast zelf klachten van verkoudheid of hoesten? Dan is het advies om thuis te blijven.
  • Bij geen contact met corona geïnfecteerde patiënten en geen risicogebied bezocht: bij verkoudheid en/of hoesten EN koorts: thuisblijven (koorts is > 38 graden) en laten testen.

Je mag ervan uit gaan dat iedere therapeut en andere medewerkers van FysioFit Slochteren / Harkstede zeer zorgvuldig met hygiëne omgaan en bij elke twijfel van verkoudheid zullen we onze patiënten afbellen.

Zonder bericht gaan alle 1op 1 behandelingen gewoon door! Om de gezondheid van onze werknemers en andere patiënten te waarborgen vragen we van u om geen handen, knuffels of boksen te geven aan elkaar.

Voel jij of iemand uit het gezin zich niet lekker, ben je verkouden, heb je keelklachten OF koorts? Meld je dan op tijd af voor de behandeling. Voor 10 uur ’s ochtends!

Voor vragen of overleg neem gerust contact op!

 

Tel : 0598-421454

e-mail: info@fysiofitslochteren.nl

2020-12-01T09:40:56+00:00